10 mars 2012

Bloggar jag följer

Haha det blev inte riktigt som jag tänkt mig men några nya bloggar blev det i alla fall :) som utlovat är då här listan över alla bloggar jag följer för tillfället :) har inte varit inne på bloglovin på runt en till två veckor och det här är resultatet :) :(....


jag är jätte glad över att ha något att göra men 263 olästa är lite för mycket även för mig. Har väl bara mig själv att skylla som inte kollade med jämna mellanrum :/ :) 


ja, det var väl alla :P fast de två bloggarna som är skyldiga till att det är så många "unread posts" är faktiskt OneDirection bloggen med 144 olästa och HungerGamesSweden med 45 olästa :)

6 kommentarer:

 1. Skojigt,du följer min blogg! :P

  SV: Ja precis! Det är min favoritdel.
  Jag tycker om när tjejen sjunger,så ser killen jättearg ut.
  Haha,jag har också nördat den :P Vi åkte tillexempel skidor på sportlovet förra veckan,och på bilresan fram och tillbaka lyssnade jag på den hela tiden! Vilket resulterade i att mina föräldrar också började nörda sig i den xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, Lucy tipsade mig när jag började med min :)
   Vad kul! :) själv är jag ensam i min familj att gilla den så det är bara att koppla in hörlurarna ;)

   Radera
 2. Åh, vad roligt att du följer min blogg! :)

  SvaraRadera
 3. Ojdå, det var en del nya det :D Kul förresten att du heter Holm i efternamn, det gör jag med och kallades Holma när jag var yngre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt :D Jag började kallas Holma under ett fotbollsläger jag varit på några gånger och kallas det fortfarande där, dock så är det nog försent för någon annan som redan känner mig att lära in det, ett smeknamn jag gillar är det iaf :)

   Radera